נצפו לאחרונה

לחם שוקולד, מתוך 'מיקי שמו עושה בית ספר' - עונה 2: פרק 10

חומרי הגלם:
200 גרם בצק מקדים ( 100 גרם קמח+ 100 גרם מים+ 2 גרם שמרים)
1 ק"ג קמח לחם
600 גרם מים פושרים
20 גרם דבש
1 כפית תמצית וניל איכותית/ 1 שקית סוכר וניל
60 גרם קקאו
10 גרם שמרים טריים
20 גרם מלח
100 גרם שוקולד מריר קצוץ 60%
ספריי קנולה

אופן ההכנה:
הבצק המקדים:
מערבבים 100 גרם קמח עם 100 גרם ו- 2 גרם שמרים מים למשך דקותיים, עד שמתקבל בצק רך ואחיד. מכסים במגבת מטבח ומניחים על שולחן העבודה בטמפ' החדר למשך 4-6 שעות.
בצק הלחם:
במיקסר עם וו לישה לשים את כל המרכיבים במהירות בינונית- איטית כ-9 דקות. מנמיכים למהירות איטית ומוסיפים את המלח ואת השוקולד המריר (הקצוץ) ולשים כשתי דקות נוספות. מכסים במגבת מטבח ומתפיחים כשעה וחצי בטמפרטורת החדר.
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים זהים. ממתינים כ- 15 דקות. מעצבים כל יחידה לגליל ומתפיחים כשעה. חורצים עם תער ומתיזים ספריי שמן קנולה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות על אבן שמוט כ- 40 דקות.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

נוסף לפני מאת vod-galit
199 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן