נצפו לאחרונה

קרין גורן - קסטה עוגיות

כמות: תבנית מלבנית 27X33 ס"מ

2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
1 פחית חלב מרוכז (כ-400 גרם)
1 כוס עוגיות אוריאו טחונות לפירורים (12 עוגיות)
1 חב' ביסקוויטים לקסטה (300 גרם)
300 גרם שוקולד חלב מילקה

1. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה לקצפת. מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים לאיחוד. מוסיפים פירורי עוגיות ומקציפים קצרות לאיחוד.
2. מרפדים תבנית בנייר אפייה. מסדרים בתבנית בצפיפות שכבת ביסקוויטים. משטחים מעל את תערובת הגלידה ומכסים בשכבת ביסקוויטים נוספת.
3. סוגרים את מכסה התבנית ומקפיאים למשך הלילה.
4. מחלצים מהתבנית בעזרת הנייר ופורסים בסכין לגודל ביסקוויט.
5. ממיסים שוקולד במיקרוגל (אפשר לדלל עם 2 כפות שמן, אם הוא סמיך מדי). מעבירים לכוס, כדי שאפשר יהיה לטבול את הקסטות לעומק. טובלים כל קסטה עד חצי הגובה. אפשר לקשט גם עם עוד פירורי עוגיות. מגישים קפוא.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

810 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן