נצפו לאחרונה

קרין גורן - מלאווח ממולא גבינות

מרכיבים:
1 חב' מלאווח (מוציאים מהמקפיא 10 דקות לפני ההכנה)
1 חבילה ריקוטה מלוחה גד (200 גרם)
1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת, גד
1 ביצה – מופרדת לחלמון וחלבון
תרסיס שמן פאם שמן זית
חופן טבעות זיתים
*אפשר גם – שומשום, לקישוט

אופן הכנה:
1. מניחים מלאווח על נייר אפייה משומן.
2. מערבבים בקערה גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה וחלמון. מורחים כף גדושה של מלית על המלאווח. אם רוצים, מפזרים זיתים בהיקף.
3. הופכים קערה קטנה, לוחצים לסימון אמצע המלאווח ומסירים אותה. חותכים את המרכז (עד סימון הספל) ל-8 משולשים, כמו שחותכים פיצה. מרימים כל משולש ומניחים על ההיקף (כמודגם בסרטון).
4. מברישים בחלבון ומפזרים מעט שומשום מעל. מעבירים עם נייר האפייה לתבנית תנור.
5. אופים ב-180 מעלות 20 דקות להשחמה.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

541 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן