נצפו לאחרונה

מתכון עוגיות שוקולד וחמאת בוטנים - לבשל עם פאולין שובל

מרכיבים ל-12 יחידות:
1 כוס קמח
⅓ כוס אבקת קקאו לא ממותק
חצי כפית אבקת אפייה
1/8 כפית מלח
120 גרם חמאה, חתוכות לקוביות, בטמפ' החדר
3/4 כוס חמאת בוטנים, בטמפ' החדר
1 כוס סוכר
½ כוס סוכר חום
1 ביצה גדולה, בטמפרטורת החדר
1 כפית תמצית וניל
רבע כוס ממרח שוקולד

אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-170 מעלות. מכסים תבנית בנייר אפייה. מניחים בצד.
בקערה בינונית, מערבבים את החומרים היבשים: קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח.
במערבל טורפים במשך 30 שניות חמאה, חמאת בוטנים, 3/4 כוס סוכר לבן וסוכר חום. מוסיפים ביצה, וניל ומערבבים עד שתערובת נהיית אחידה. מפעילים את המערבל במהירות נמוכה, מוסיפים בהדרגה את התערובת היבשה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד, לא נוזלי ולא קשה מדי.
בקערה קטנה שמים את הסוכר שנותר. מגלגלים כדורי בצק בגודל של אגוז ומצפים בסוכר. מסדרים בתבנית אפייה. בעזרת ידית כף עץ, יוצרים גומות עמוקות במרכז כל כדור בצק, וממלאים בממרח שוקולד.
אופים במשך כ 15-12 דקות, עד שהעוגיות מוכנות. מעבירים לרשת ומקררים כ-20 דקות. העוגיות קצת רכות כשהן יוצאות מהתנור, אך מתקשות כאשר מתקררות.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

280 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן