נצפו לאחרונה

טבעת פיצה ממולאת, מתוך 'לאון אל דנטה - איטליה בבית', עונה 2: פרק 7

המרכיבים:
לבצק:
280 גרם מים קרים
15 גרם שמרים טריים
500 גרם קמח
15 גרם מלח
1 כף שמן
למלית:
1 חבילה גבינת מוצרלה מגוררת
3 כפות קוביות חציל
3 כפות פטריות שמפיניון קצוצות
3 כפות קוביות קישוא
10 עגבניות שרי חצויות עם צלפים
1 פלפל קלוי עם זיתים שחורים
1 ארטישוק בשמן זית
מעט שמן זית
מעט גבינת פקורינו מגוררת

אופן ההכנה:
הבצק:
בקערת המיקסר מניחים ראשית את המים והשמרים, ממיסים את השמרים בעזרת הידיים.
מפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה.
מוסיפים 150 גרם מהקמח ולשים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים 150 גרם נוספים מהקמח, מעלים מהירות ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
מוסיפים 200 גרם אחרונים מן הקמח, מעלים מהירות ולשים עד לקבלת בצק אחיד, גמיש וחלק.
מנמיכים מהירות ומוסיפים את המלח והשמן, לשים עד שהשמן נספג. התהליך כולו אורך כ- 10 – 8 דקות.
מוציאים את הבצק ומכדררים לכדור. משמנים את דפנות קערת המיקסר ומניחים את הכדור בקערה.
מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד להכפלת נפח, כשעה וחצי.
מוציאים את הבצק מהקערה, מפילים אותו ומחלקים לשלושה כדורים שווים.
מתפיחים שוב (עטוף בניילון), עד להכפלת הנפח.
מחממים תנור ל- 220 מעלות חום עליון ותחתון.
נוטלים כדור ובעזרת האצבעות יוצרים חור במרכזו.
מותחים ופותחים את הבצק לבייגלה גדול ככל האפשר.
מניחים על משטח מקומח ומשטחים למשטח עגול ושטוח.
מעבירים לתבנית ומותחים בעדינות את הבצק כך שיגיע לכל קצוות המגש.
מניחים פאסאטה בשש נקודות נפרדות על גבי הבצק ומעליה מניחים את המליות השונות.
מרטיבים קלות במוקדי חיבור הבצק, מרימים את הבצק שבין המליות וצובטים כדי ליצור כיסי מליות.
אופים כ- 10 דקות.
זולפים שמן זית ומגישים חם חם.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

370 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן