איך מכינים עוגת פיות? אופים עם שוקולד פרה

תיאורלמדו צעד אחר צעד כיצד מכינים את עוגת היומולדת הכי שווה שתגרום לכולם להתפעל
למגוון מתכונים מתוקים היכנסו לאתר רגע מתוק של עלית - https://www.regamatok-elite.co.il
למתכון המלא לחצו על show more

עוגת פיות
כמות: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ + תבנית עגולה בקוטר 18 ס"מ | רמת קושי: קשה | זמן הכנה כולל: יותר מ-3 שעות
לעוגה:
150 גרם שוקולד מריר
300 מ"ל שמן
350 גרם סוכר
6 ביצים
400 מ"ל שמנת חמוצה
240 מ"ל חלב
240 מ"ל מים
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
150 גרם קקאו
420 גרם קמח
3 כפיות אבקת אפייה
לגנאש שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה
קורט מלח
לקישוטים:
בצק סוכר
צבע מאכל ורוד
בובות פייה
נצנצים
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים תבנית אפייה.
2. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. ממיסים במיקרוגל או על בן מארי, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
3. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
4. מוסיפים סוכר, ביצים, שמנת חמוצה, מים, מלח ווניל וטורפים לתערובת אחידה.
5. מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
6. יוצקים את הבלילה לתוך 2 התבניות ואופים במשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז כל עוגה יוצא עם פירורים לחים.
7. גנאש שוקולד מריר: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. מוסיפים את המלח ומערבבים.
8. מצננים את הגנאש במשך כשעה במקרר עד שהוא מגיע למרקם נוח למריחה.
9. מצפים את העוגות בגנאש כך שאפשר יהיה להדביק את בצק הסוכר.
10. צובעים את בצק הסוכר בורוד, מרדדים על גבי משטח מקומח במעט קורנפלור ומצפים את העוגות תוך הידוק לדפנות ולחלק העליון.
11. שמים את העוגה הקטנה על גבי העוגה הגדולה יותר ומקשטים לפי ההוראות בסרטון עם בצק סוכר, סוכריות ונצנצים.
12. נועצים את הפיות במקום הרצוי ומגישים.

קרדיט:
https://www.foo-food.com/

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

635 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן