איך מכינים עוגת עמי ותמי? אופים עם שוקולד פרה

למדו צעד אחר צעד כיצד מכינים את עוגת היומולדת הכי שווה שתגרום לכולם להתפעל
למגוון מתכונים מתוקים היכנסו לאתר רגע מתוק של עלית - https://www.regamatok-elite.co.il
למתכון המלא לחצו על show more

עוגת עמי ותמי
כמות: 2 תבניות בגודל 30*37 ס"מ | רמת קושי: קשה | זמן הכנה: יותר מ-3 שעות
לעוגה (מכינים פעמיים ב-2 תבניות נפרדות):
150 גרם שוקולד מריר
300 מ"ל שמן
350 גרם סוכר
6 ביצים
400 מ"ל שמנת חמוצה
240 מ"ל חלב
240 מ"ל מים
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
150 גרם קקאו
420 גרם קמח
3 כפיות אבקת אפייה
לגנאש שוקולד מוקצף:
200 גרם שוקולד מריר, קצוץ
250 מ"ל שמנת מתוקה
125 מ"ל שמנת מתוקה (להקצפה)
לקישוט:
סוכריות צבעוניות
עדשים צבעוניות
מטבעות שוקולד
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים תבנית אפייה.
2. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. ממיסים במיקרוגל או על בן מארי, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
3. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
4. מוסיפים סוכר, ביצים, שמנת חמוצה, מים, מלח ווניל וטורפים לתערובת אחידה.
5. מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
6. יוצקים 80% מהבלילה לתוך התבנית ואופים במשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
7. את יתרת הבלילה אופים בכמה תבניות שקעים אישיות במשך 10-15 דקות.
8. אם פני העוגה לא ישרים, מיישרים אותם באמצעות סכין לחם ארוכה.
9. חוזרים על הכנת העוגה פעם נוספת בתבנית נוספת זהה. מצננים לחלוטין את שתי העוגות לפני הרכבת בית הממתקים.
10. גנאש מוקצף: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
11. מוסיפים 250 מ"ל שמנת מתוקה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
12. מצננים את תערובת הגנאש במקרר במשך 2-3 שעות או עד שהיא קרה לחלוטין.
13. מעבירים את תערובת הגנאש לקערת מיקסר, מוסיפים 125 מ"ל שמנת נוספת ומקציפים עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
14. הרכבת בית הממתקים: חותכים לפי ההוראות בסרטון ומדביקים בעזרת גנאש.
15. מקשטים בסוכריות, עדשים ומטבעות שוקולד.


קרדיט:
https://www.foo-food.com/

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

986 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן