איך מכינים עוגת כבאית? אופים עם שוקולד פרה

למדו צעד אחר צעד כיצד מכינים את עוגת היומולדת הכי שווה שתגרום לכולם להתפעל
למגוון מתכונים מתוקים היכנסו לאתר רגע מתוק של עלית - https://www.regamatok-elite.co.il
למתכון המלא לחצו על show more

עוגת כבאית
כמות: תבנית מלבנית בגודל 37*30 ס"מ | רמת קושי: מורכב | זמן הכנה: יותר מ-3 שעות
לעוגה בתבנית מלבנית:
150 גרם שוקולד מריר
300 מ"ל שמן
350 גרם סוכר
6 ביצים
400 מ"ל שמנת חמוצה
240 מ"ל חלב
240 מ"ל מים
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
150 גרם קקאו
420 גרם קמח
3 כפיות אבקת אפייה
לקצפת:
375 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
בצק סוכר
צבע מאכל אדום
צבע מאכל שחור
סוכריות עדשים
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים את התבנית.
2. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. ממיסים במיקרוגל או על בן מארי, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
3. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
4. מוסיפים סוכר, ביצים, שמנת חמוצה, מים, מלח ווניל וטורפים לתערובת אחידה.
5. מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
6. יוצקים לתוך התבנית ואופים במשך 35-45 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
7. אם פני העוגה לא ישרים – מיישרים אותם באמצעות סכין לחם ארוכה.
8. לאחר שהעוגה התקררה לחלוטין חותכים אותה למלבנים על פי הסרטון ומסדרים בצורת כבאית על גבי משטח הגשה.
9. קצפת: בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג ווניל עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
10. מצפים את העוגה בשכבה דקה של הקצפת.
11. מצפים בבצק סוכר ומקשטים לפי הסרטון.



קרדיט:
https://www.foo-food.com/

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

1,347 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן