נבחר

פנה א-לה פוטנסקה, מתוך 'לאון אל דנטה - איטליה בבית', עונה 2: פרק 7

המרכיבים:
4 כפות שמן זית
1 שן שום
1 פלפל שטה טחון או פלפל אדום חריף
3 פילטים של אנשובי
400 גרם פולפה
20 זיתי קלמטה או זיתים שחורים מגולענים קצוצים
60 גרם צלפים קצוצים
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח
500 גרם פנה

אופן ההכנה:
בסיר בעל תחתית עבה מניחים את השמן, הצ׳ילי, האנשובי והשום ומחממים על להבה נמוכה.
כאשר השום זהוב מרחיקים אותו מן הסיר.
כאשר האנשובי נמס לגמרי מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה ומבשלים כ - 5 דקות.
מוסיפים לרוטב את הזיתים והצלפים.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שומרים מעט ממי הבישול.
מסננים ומעבירים לסיר עם הרוטב.
מוסיפים כף ממי הבישול, טועמים ומתקנים מלח.
בוזקים פטרוזיליה, מערבבים היטב ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

נוסף לפני מאת vod-galit
217 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן