פוקצ'ת עגבניות של מיקי שמו

פוקצ'ת עגבניות מיובשות, גבינות ובזיליקום

ישנן פוקצ'ות רבות הנאפות בצורות מגוונות. הפעם אני רוצה לתת לכם פוקצ'ות אישיות שתוכלו לצפות במגוון עשיר של תוספות.
החומרים:
לבצק (ל-9 פוקצ'ות אישיות):
1 ק"ג קמח לחם
600 מ"ל מים
20 גרם שמרים טריים
20 גרם מלח
30 גרם שמן זית
לתוספות:
100 גרם עגבניות מיובשות
100 גרם זיתים מגולענים
100 גרם גבינה צהובה
100 גרם גבינה בולגרית
צרור עלי בזיליקום
50 גרם שמן זית
מעט מלח ים גס

אופן ההכנה:
הבצק:
1. לשים במיקסר עם וו לישה את הקמח והמים במשך 3 דקות במהירות איטית.
2. מוסיפים את השמרים וממשיכים ללוש עוד 5 דקות במהירות בינונית.
3. מוסיפים מלח ושמן זית ולשים עוד 2 דקות עד קבלת בצק חלק, אחיד ומעט דביק.
מכסים את קערת המיקסר ומתפיחים שעה.
4. מחלקים את הבצק ל-9 יחידות. מכל יח' יוצרים מלבן בצק במידות 25 ס"מ X7 ס"מ.
5. מפזרים מעל מלבני הבצק את העגבניות (שהושרו מראש במים חמים) הזיתים, הגבינות ועלי הבזיליקום. מפזרים מעט שמן זית ומלח ים. מתפיחים חצי שעה.
6. אופים בתנור שחומם ראש ל-230 מעלות כ-9-8 דקות עד להשחמה קלה.
7. בוזקים מעט שמן זית ומגישים.
גיוון:
אפשר לצפות עם שומשום וקצח / רוזמרין קצוצה דק-דק ושמן זית / "גבינה פטה" מעט זיתים ירוקים ועגבניות שרי חצויות.
טיפ:
חשוב לתת לבצק לתפוח בגמר הלישה בקערה שלו כשעה אחת. הבצק מפתח את טעמיו ואח"כ נוח לעבודה.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

548 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן