נצפו לאחרונה

עוגיות גזר, שיבולת שועל וקינמון מתוך

כ - 40 עוגיות

מרכיבים
200 גרם חמאה מלוחה
1 כוס סוכר דמררה
1 כוס סוכר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 כוס קמח מלא
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית קינמון
1 כוס שיבולת שועל
1 כוס קוקוס טחון
1.5 כוסות גזר מגורר
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים דק
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים
לקישוט
אגוזי פקאן

אופן הכנה
1. במיקסר עם בוחש גיטרה מניחים את כל חומרי העוגיות ומערבלים כשתי דקות.
2. צרים כדורים מן התערובת ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה (במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השנייה). מניחים פקאן במרכז כל עוגייה (לא חובה) אופים כ-12 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. מצננים ומאחסנים בכלי אטום.

עוגת חלבה ופיסטוקים
2 תבניות 6 שקעים

מרכיבים
100 גרם חלבה
3 ביצים
270 גרם סוכר
280 גרם קמח
2 גרם אבקת אפיה
קורט מלח
350 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם ממרח חלבה
50 גרם פיסטוקים קצוצים
2 כפות סילאן

אופן ההכנה
1. קוצצים את החלבה לקוביות קטנות ומניחים בצד.
2. מקציפים את הביצים, הסוכר והמלח עד לקבלת מסה בהירה ותפוחה.
3. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה תוך כדי ערבוב איטי.
4. מוסיפים את השמנת המתוקה בהדרגה ולבסוף את ממרח החלבה ואת קוביות החלבה.
5. יוצקים את התערובת לתבנית ומעליה מפזרים את הפיסטוקים הקצוצים.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-20 דקות.
7. מקשטים את העוגה במעט סילאן. מגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

343 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן