נצפו לאחרונה

סיגרים מרוקאיים של השף אבי ביטון

סיגרים מרוקאים

מרכיבים
1 חבילה עלי סיגר
למילוי
1/2 קילו בשר בקר טחון
1 עלה דפנה
1 בצל גדול קצוץ
1 צרור כוסברה
4 שיני שום
3 כפות חומץ
מלח, פלפל
קורט אגוז מוסקט
קורט קינמון
מעט מים וקמח להדבקת הסיגרים
שמן לטיגון עמוק
להגשה
עגבניות טריות לרסק

אופן ההכנה
1. יוצרים מהבשר שתי קציצות גדולות. מבשלים אותן במים עם עלה הדפנה כחצי שעה.
2. מוציאים את הקציצות וטוחנים במעבד מזון עם שאר הירקות והתבלינים.
3. ממלאים את עלי הסיגר בתערובת, מגלגלים ומדביקים במעט מים וקמח.
4. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק. מוציאים ומעבירים לנייר סופג.
5. מגישים עם טחינה ורסק של עגבניות טריות.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

564 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן