נצפו לאחרונה

מתכון לשוקרוט של אבי ביטון

מרכיבים
2 קילו כרוב לבן פרוס דק
250 גרם חזה אווז מעושן
6-8 נקניקיות בקר טריות מעושנות
צרור שמיר
4 עלי דפנה
1 ליטר בירה לבנה בהירה
3 גזרים מקולפים ומגורדים
2 בצלים גדולים פרוסים דק
10 שיני שום
4-5 תפוחי אדמה קטנים
קילו בשר מספר 2 חתוך לקוביות
מלח
פלפל

אופן ההכנה
חותכים את הכרוב והבצל דק, מגרדים את הגזרים.
בסיר גדול וכבד מטגנים ב-1/2 כוס שמן קנולה את הבצל, הגזר, השום, חזה האווז והכרוב.
מוסיפים בירה ומבשלים כ-20 דקות על להבה בינונית.
מוסיפים את הבשר והנקניקיות, מעבירים לפלטה ל-8-9 שעות.
מוציאים ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

689 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן