נצפו לאחרונה

דג מרוקאי (חריימה בורי) של שף אבי ביטון מתוך התכנית

2 דגי בורי חתוך ל -3
10 שיני שום
2 עגבניות
1 גזר
פלפל ירוק (לא חריף)
לימון
רסק עגבניות
צרור כוסברה
1 פלפל צ'ילי חריף בלי גרעינים
1/2 כוס שמן קנולה
3 כוסות מים
אופן הכנה:
1. לקצוץ את הצ'ילי החריף והכוסברה.
2. לחתוך את העגבניות לרבעים
3. לקלף את הגזר לפרוס דק
4. לחתוך את הלימון לפרוסות.
5. לטגן את כל הירקות בשמן על אש בינונית.
6. להוסיף רסק עגבניות ותבלינים ולהמשיך לטגן. למשך 2 דקות.
7. להוסיף את הדגים.
8. לבשל למשך 40 דקות על אש קטנה.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

682 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן