נצפו לאחרונה

דג מרוקאי (חריימה בורי) של שף אבי ביטון מתוך התכנית

2 דגי בורי חתוך ל -3
10 שיני שום
2 עגבניות
1 גזר
פלפל ירוק (לא חריף)
לימון
רסק עגבניות
צרור כוסברה
1 פלפל צ'ילי חריף בלי גרעינים
1/2 כוס שמן קנולה
3 כוסות מים
אופן הכנה:
1. לקצוץ את הצ'ילי החריף והכוסברה.
2. לחתוך את העגבניות לרבעים
3. לקלף את הגזר לפרוס דק
4. לחתוך את הלימון לפרוסות.
5. לטגן את כל הירקות בשמן על אש בינונית.
6. להוסיף רסק עגבניות ותבלינים ולהמשיך לטגן. למשך 2 דקות.
7. להוסיף את הדגים.
8. לבשל למשך 40 דקות על אש קטנה.
הצג עוד
Play
Mute
00:00
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Remaining Time -0:00
Stream TypeLIVE
Loaded: 0%
Progress: 0%
0:00
Fullscreen
Playback Rate
    1
    Subtitles
    • subtitles off
    Captions
    • captions off
    Chapters
    • Chapters
    The video could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.

    תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

    לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

    734 צפיות
    מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
    הקלד שם, או לחץ כאן