נצפו לאחרונה

האבנים המתגלגלות, מתוך 'מיקי שמו עושה בית ספר' - פרק 12 - שוקולד

מצרכים
3/4 כוס מחית אגוזים או שקדים 50% (50%-50% אגוזים וסוכר)
1/4 כוס ממרח שוקולד
1/3 כוס חמאת קקאו
2 כוסות של אגוזים קצוצים ו/או שבבי קוקוס ו/או פניני שוקולד עם וופל, לפי הטעם

לציפוי
100 גרם שוקולד חלב
אבקת צבעי מאכל מטאלי על בסיס שומן

אופן ההכנה
1. מערבבים היטב את מחית האגוזים וממרח השוקולד.
2. ממסים את חמאת הקקאו בבן מארי, לא עד הסוף (היא תימס בהמשך בעצמה).
3. מוסיפים את חמאת הקקאו לתערובת מחית האגוזים והשוקולד תוך כדי ערבוב.
4. מוסיפים את האגוזים, הקוקוס ופניני השוקולד, ומערבבים בתנועות קיפול.
5. מניחים על מגש נייר אפייה ויוצקים עליו בעזרת כף או כפית גושים קטנים מהמסה. ממתינים כשעה עד להתגבשות.
6. בעזרת כפות הידים יוצרים כדורים לא סימטריים דמויי אבן. מניחים לגושים להתקשות.
7. הציפוי: ממסים את השוקולד (רצוי לטמפרר אותו, או לפחות להשתמש בו בטמפרטורה הקרובה ל-30 מעלות).
8. טובלים את ה"אבנים" בשוקולד המומס וצובעים עם מכחול בצבע.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

225 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן