VOD אלטרנטיבלי
ברוך הבא
התחברות / הרשמה

שיעור11 מתכון למרינדות ביף בורגניון – אדום אדום

הסרטון יוצג בעוד 5

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

URL

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

URL


120 צפיות

תיאור

מתכון לתבשיל ביף בורגניון במרינדה של השף אבי שטייניץ מאדום אדום.
תבשיל בשר קלאסי מהמטבח הצרפתי בבישול ארוך . מהמתכון ניתן ללמוד על עקרונות השרייה במרינדה.
אופן ההכנה:
את נתח הכתף חותכים לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה ירקות ארומטיים שאותם נחתוך בצורה נאה ואסתטית: גזר במעוינים, ראשי סלרי חותכים לארבע, ראשי פטרוליזיה חותכים לאורכם. לאחר מכן, משרים את הבשר והירקות ביין אדום למשך לילה. לאחר ההשריה , מפרידים את הירקות מהבשר דרך מסננת. שמים בסיר שמן ומניחים את קוביות הבשר ומזהיבים , ממליחים ומפלפלים. לאחר הזהבת הבשר מוסיפים את החזה אווז המעושן ושיני שום ומערבבים היטב מוסיפים לסיר את הירקות ואת הנוזל של המשרה ואז מוסיפים זר ירוק של תבלינים, מבשלים שעתיים וחצי על להבה נמוכה. לקראת הסוף שמים בצלי שאלוט ואת הפטריות במחבת, על מנת לשמור אותם בצורתם הטבעית צורבים אותם ומשחימים אותם קלות על המחבת. לאחר מכן, מוסיפים לסיר את תוכן המחבת וממשיכים לבשל חצי שעה נוספת . מגישים על הנוזלים בצלחת עמוקה והנה לכם ארוחה נפלאה ליום חורפי!

רוצים להכיר את המוצרים של אדום אדום היכנסו לאתר :

http://www.tnuva.co.il/OurProducts/Ad...

לספר הנתחים השלם של אדום אדום :

http://www.tnuva.co.il/OurProducts/AdomAdom/Pages/Other/Book.aspx

למתכונים נוספים לחצו:

http://www.tnuva.co.il/OurProducts/AdomAdom/Pages/RecipesIndex.aspx

לא ניתן לפרסם תגובות.
RSS