מתכון רצועות סינטה בקארי אדום, חלב קוקוס ודלעת

רוטב קארי אדום וחלב קוקוס הוא רוטב תאילנדי קלאסי. מתאים גם לעוף ולדגים. אפשר להכין עם טופו כמנה צמחונית. האורז סופג את הטעמים של הרוטב והתוצאה - מנה טעימה להפליא.
המתכון מוצג על-ידי שף הבית של Taste of Asia שלומי שלו.
מתכונים נוספים לבישול אסיאתי באתר: https://tasteofasia.co.il/ntext.asp?psn=20
מוצרי המזון Taste of Asia כשרים. ניתן להשיגם ברשתות המזון, במעדניות וברשת חנויות מזרח ומערב.
צילום: אלון וגנפלד

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

523 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן