בראוניז קוקוס טבעוניים, מתוך 'פשוט לאפות' עונה 2 - פרק 5 - מטבח טבעוני

תבנית 30/40

מצרכים
300 גרם שוקולד מריר איכותי
200 גרם חמאת קוקוס
2 גביעים מעדן סויה בטעם וניל
100 גרם סוכר חום
100 גרם קמח כוסמין (3/4 כוס)
150 גרם אגוזי מלך קצוצים גס

לקישוט
100 גרם אגוזי מלך קצוצים לקישוט

אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-150 מעלות. משמנים תבנית פיירקס מלבנית בגודל 30/40. ממסים את השוקולד עם שמן הקוקוס בסיר כפול (בן מארי) או במיקרוגל בפולסים (מחממים דקה, בוחשים, ממשיכים לחמם ובוחשים שוב עד שהשוקולד נמס לחלוטין).
בקערת המיקסר מניחים את מעדני הסויה והסוכר, וטורפים כדקה במהירות בינונית (אין צורך בהקצפה, רק בהמסת הסוכר). מוסיפים את השוקולד המומס, הקמח והאגוזים, ומערבבים קלות לתערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים מעליה את האגוזים הנותרים לקישוט. אופים כ-30-25 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר. מעבירים למקרר למספר שעות כדי שהעוגה תתייצב.
חותכים לקוביות קטנות ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

603 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן