קבב מושלם לצמחוניים

גם צמחוניים יכולים ליהנות מקבב. השף עומר מילר מכין אותו מקרישה, בורגול ונענע
למתכון של ערוץ סוגת בוואלה: https://food.walla.co.il/?w=/1114/1750344

חומרים ל-6 מנות:
8 כרישות גדולות
2 תפוחי אדמה מבושלים
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
100 גרם גבינת פטה מפוררת
100 גרם שקדים קלויים וקצוצים
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
¾ כוס בורגול דק מושרה במים
½ כוס נענע קצוצה
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
1 כוס פירורי לחם
1/2 כוס שומשום לבן
מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:
1. מכינים את תערובת הקבב: מבשלים את הכרישה במים רותחים עשר דקות. סוחטים היטב וקוצצים.

2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומאחדים לתערובת. אם היא דביקה מוסיפים מעט פירורי לחם, אם יבשה מוסיפים עוד ביצה. משהים את התערובת במקרר כחצי שעה.

3. מצפים את הקציצות בפירורי לחם ושומשום לבן.

4. יוצרים קציצות, מניחים במחבת חמה עם שמן זית וצולים 3 דקות מכל צד.

צילום, עריכה והפקה: ivp - בית הפקות מקוון


תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

294 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן