נצפו לאחרונה

מתכון לנשיקות מרנג - ישראל היום

במיוחד ל"חג האהבה" ("וולנטיינס דיי"), מכינה השפית מאיה דרין נשיקות מרנג ממולאות בגנאש שוקולד ומקשטות בתותי שדה טריים. מעדן מתוק, קל להכנה ורומנטי להפליא!
המתכון המלא לגביעי נשיקות שוקולד מופיע בתיאור הסרטון:

החומרים (לכ־50 תופינים):
לנשיקות:
√ 3 חלבונים
√ 1/2 כוס סוכר
√ 1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר


למילוי:
√ 1/2 כוס שמנת מתוקה

150 גרם שוקולד מריר שבור לחתיכות

2 כפות ליקר (פרנג'ליקו, אמרטו, קלואה)

אופן ההכנה:
1.
מכינים את הנשיקות: מקציפים את החלבונים במערבל מזון במהירות בינונית. כשמתחילים להעלות קצף מוסיפים באטיות את הסוכר.
2.
ממשיכים להקציף במהירות גבוהה במשך כ־4 דקות עד שהקצף מבריק ונוקשה.
3.
מנפים את אבקת הסוכר ומקפלים בזהירות עד שהאבקה נטמעת.
4.
מחממים תנור ל-100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
5.
מעבירים את העיסה לשק זילוף עם פיית כוכבית ומזלפים בתבנית גביעים קטנים.
6.
אופים במשך כשעתיים.
7.
מכינים את המילוי: מחממים שמנת מתוקה עד לסף רתיחה. מסירים מעל האש ומוסיפים שברי שוקולד ואת הליקר. ממתינים דקותיים ומערבבים לקרם חלק ומבריק.
8.
ממלאים את גביעי הנשיקות בקרם השוקולד ומגישים.
בקרו אותנו בדף הפייסבוק
https://www.facebook.com/IsraelHayom
בקרו אותנו באתר הרשמי:
https://www.israelhayom.co.il

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

508 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן