נצפו לאחרונה

קאפקייקס אגוזי לוז במילוי ממרח אגוזים, קצפת וניל וברס,

מתכון ל-12 יחידות

מצרכים

לקאפקייקס
100 גרם חמאה רכה חתוכות לקוביות
½ כוס + 2 כפות סוכר חום כהה (120 גרם)
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
1 כף מחית פרלינה (מחית נוגט)
2 ביצים בטמפרטורת החדר
1 מכל שמנת חמוצה (200 מ"ל)
1 כוס קמח (140 גרם)
½ כוס אגוזי לוז טחונים (50 גרם)
½ 1 כפית אבקת אפייה

למילוי
½ מכל ממרח שוקולד-אגוזים

לקצפת וניל
1 מכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1 כף אבקת סוכר
ברס לקישוט (אגוזי לוז מקורמלים וקצוצים גס)

אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.
2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד חמאה, סוכר חום, וניל, מלח ומחית פרלינה, עד שמתקבלת תערובת אוורירית וקרמית.
3. מנקים את דפנות הקערה ומוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך ערבול בין הוספה להוספה.
4. מוסיפים את השמנת והחומרים היבשים לסירוגין ב-3-2 פעמים, תוך ערבול בין הוספה להוספה.
5. ממלאים את השקעים בתערובת וממלאים עד לגובה שלושה רבעים.
6. אופים במשך כ-18-13 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז הקאפקייקס יוצא עם פירורים לחים.
7. מצננים לחלוטין לפני ההרכבה.
8. למילוי: בעזרת כפית קטנה מוציאים את החלק הפנימי של כל קאפקייק וממלאים בממרח שוקולד-אגוזים בנדיבות.
9. לציפוי הקצפת: בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה, תמצית וניל, אינסטנט פודינג ואבקת סוכר עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
10. מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן ומזליפים על גבי הקאפקייקס.
11. מקשטים בברס ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

389 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן