נצפו לאחרונה

סופלה שוקולד אישי, מתוך'מיקי שמו עושה בית ספר' - פרק 3 - סופלה

כמות ל-15 מנות אישיות

מצרכים
למקפא
200 גרם שוקולד לבן
100 גרם חמאה
100 גרם (1/2 כוס) ממרח בוטנים
גרידה מחצי לימון

לסופלה
250 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
6 חלבונים
50 גרם סוכר (1/4 כוס)
קורט מלח

1. למקפא: ממסים בשני סירים נפרדים את השוקולד הלבן והחמאה. לאחר שהשוקולד נמס, מסירים מהאש, מצרפים אליו את החמאה המומסת ומערבבים בעזרת מרית.
2. מוסיפים את חמאת בוטנים ואת גרידת הלימון, ומערבבים.
3. מעבירים לשקית זילוף ללא צנתר, וממלאים בתבנית שקעים בקוטר 4 ס"מ. מקפיאים.
4. לסופלה: ממסים את השוקולד על בן מארי יחד עם החמאה, ומערבבים עד להמסה.
5. לאחר צינון קל משלבים חלמונים בתערובת השוקולד.
6. מקציפים את החלבונים עם מעט מהסוכר והמלח. לאחר זמן מה מוסיפים את יתרת הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף חלק, מבריק ויציב.
7. מקפלים לתערובת אחידה: בתחילה לוקחים ככף מקציפת החלבונים לתוך תערובת השוקולד ומערבבים בעזרת מטרפה. לאחר מכן מעבירים את תערובת השוקולד לתוך קציפת החלבונים ומערבבים בתנועות קיפול.
8. הרכבת הסופלה: מכינים בתוך כל מנג'ט נייר אפייה להגבהת המנג'ט.
9. מעבירים את תערובת הסופלה לתוך שקית זילוף ומוזגים עד ל-1/2 גובה המנג'ט. מכניסים מקפא לכל מנג'ט וממשיכים למזוג מהסופלה עד 3/4 גובה.
10. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 14 דקות.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

396 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן