ננה שרייר- מתכון לסלט שעועית גרוזיני מיוחד לראש השנה

ננה שרייר (ננוצ'קה) במתכון חגיגי ומיוחד לסלט שעועית גרוזיני -צולם לפרויקט 'סימנים' לראש השנה- פרויקט על טעמים וזיכרונות לראש השנה של אתר בית אבי חי.
שפים מובילים מבשלים פרשנות אישית לסימני ראש השנה. לעוד מתכונים, סרטים וכתבות הכנסו לפרויקט סימנים באתר האינטרנט של בית אבי חי
https://musaf.bac.org.il/project/symnym
שנה טובה!


המתכון המלא:
סלט שעועית גרוזיני
רכיבים:
1/2 ק"ג שעועית אדומה
1 בצל אדום בינוני
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח אטלנטי
כפית מלח גרוזיני
1/3 כוס חומץ או לימון
1/3 כוס שמן תירס
צרור כוסברה
כוס אגוזי מלך
שיני שום - 1 או 2 לפי הטעם

אופן הכנה:
1. משרים את השעועית 12-24 שעות , רצוי להחליף את המים פעם אחת במהלך ההשרייה
2. מבשלים את השעועית עד שהיא מתרככת אבל עדיין נגיסה ולא ממרחית
3. פורסים את הבצל האדום לטבעות
4. קוצצים גס את השום
5. שוברים את אגוזי המלח לחתיכות קטנות כך שחלק מהם הופכים כמעט לאבקה ומוסיפים לקערה
5. מתבלים במלח אטלנטי, מלח גרוזיני ופלפל שחור
6. מוסיפים את השמן והחומץ
7. מערבבים את הכל יחד ומגישים
אפשר לבזוק עוד אגוזי מלך מעל הסלט בהגשה
לעוד מתכונים כנסו לפרויקט
https://musaf.bac.org.il/project/symnym

**צילום ועריכה פילטר הפקות

Help us caption & translate this video!

https://amara.org/v/GTba/

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

633 צפיות
תגיות
מתכוני סלטים, מתכון לסלט, סלטים
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן