מתכוני סוגת: ברבוניות צלויות על סלט שעועית

המנה הזו היא ההוכחה שלא צריך לפחד מלצלות דגים בבית.
למתכון של ערוץ סוגת בוואלה: https://food.walla.co.il/?w=/1117/1744319

חומרים ל-10 מנות:
20 ברבוניות מפולטות

למרינדה (שמן מתובל):
1 כוס שמן זית עדין
1 כפית גרגירי כוסברה
1 כפית גרגירי כמון
½ כפית פלפל צ'ילי ירוק קצוץ
1 גבעול טימין
1 גבעות אורגנו
½ בצל סגול קטן קצוץ
1 כפית קליפת לימון מוגרר

לסלט שעועית:
1/2 1 כוסות שעועית לבנה קטנה מבושלת
2 בצלי שאלוט קצוצים
1 כפית פלפל ירוק חריף קצוץ
½ כוס מרינדה (שמן מתובל)
4 כפות חומץ שרי או בלסמי
מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי המרינדה.

2. מסדרים את הברבוניות במרינדה ומשהים לשעה.

3. צורבים את הברבוניות במחבת חמה עם שמן זית.

מכינים את הסלט ומגישים: מערבבים את כל חומרי הסלט, טועמים ומתקנים תיבול.

מניחים את הסלט על צלחת הגשה ומעליו מסדרים את הרבוניות הצלויות. אפשר לסחוט מעל עגבניית תמר ולהוסיף עלי אורגנו טריים.


צילום ועריכה: ivp - בית הפקות מקוון

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

234 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן