נצפו לאחרונה

מתכון לעוגת אגסים מהירה

השף ארז קומרובסקי מתקתק עוגת אגסים בחושה קלה, פשוטה, טעימה והכי חשוב מהירה, שטובה גם למי שלא מתמחה באפייה ביומיום
למתכון המלא באתר וואלה: https://food.walla.co.il/?w=/1114/2528614
חומרים:
12 אגסים
מעט מיץ לימון
1 כף חמאה רכה לשימון התבנית

לבצק השטרויזל:
200 גרם (1/2 1 כוסות) קמח עוגות
200 גרם (1 כוס) סוכר דמררה
קורט קינמון טחון
קורט אגוז מוסקט מגורר טרי
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות


אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל- 180 מעלות.

2. השטרויזל: מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר, הקינמון ואגוז המוסקט. מוסיפים את קוביות החמאה ומשפשפים אותן באצבעות בתוך התערובת כדי ליצור פירורים קטנים.

3. קולפים את האגסים, מסלקים את הליבות, חותכים לקוביות ומעבירים לקערה עם מיץ לימון ומים למניעת השחרה.

4. משמנים תבנית פיירקס מלבנית בחמאה ומניחים בתוכה את האגסים. מפזרים מעליהם את פירורי הבצק בשכבה אחידה פחות או יותר.

5. מכניסים לתנור ואופים כ-40 דקות או עד שהשטרויזל משחים קלות. מגישים חם עם קצפת לא מתוקה מידי.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

919 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן