מתכון לסלמון בציפוי פריך עם פטנט

ארוחת ראש השנה היא סיבה מצוינת להכין מנה קלה שעושה הרבה רושם. השף יוסי שטרית מכין פילה סלמון בקראסט תבלינים עם פטנט

חומרים:
6 חתיכות פילה סלמון במשקל 150 גרם כל אחת

לקראסט:
1 כוס פירורי לחם קראנץ'
1/4 כוס חמאה מומסת
4 שיני שום קצוצות דק
2 כפות טימין קצוץ
קליפת לימון מגורדת מלימון אחד
פלפל שחור
מלח גס
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס פיסטוקים גרוסים
1/2 כוס צנוברים קלויים וגרוסים


אופן הכנה:
1. בקערה, מערבבים יחד את כל מרכיבי הציפוי.

2. בין שני ניירות פרגמנט מרדדים בעזרת מערוך את הציפוי ומכניסים לקירור לפחות לשעתיים.

3. מחממים תנור ל- 220 מעלות.

4. מניחים נייר פרגמנט על תבנית אפייה, משמנים אותו קלות ומסדרים את נתחי הדג עם העור כלפי מטה.

5. מוציאים את הציפוי מהקירור וחותכים ממנו רצועות בערך באותו רוחב של הדג ומניחים אותן מעל נתחי הדג.

6. אופים במשך 12 דקות ומגישים מיד.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

582 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן