נצפו לאחרונה

מלאי כופתה - כופתאות גבינה ותפוח אדמה: מבשלים עם ונו

https://www.yogaoflove.org

את המתכון הזה למלאי כופתה למדתי במטבח של מסעדה מקומית קטנה בכפר קטן בדרום הודו.
בכל מקום מכינים את המלאי כופתה טיפה שונה או לפעמים לגמרי שונה. הטבח במסעדה הקטנה לימד אותי להכין את הכופתות בצורה הכי טבעית שיש, בלי קמח ובלי קורנפלור. בהרבה מתכונים למלאי כופתה מכינים את הכופתות עם קמח ו/או קורנפלור. הקמח עוזר לעיסת הכופתות להיות יותר חזקה והקורנפלור גורם לכופתה להיות במרקם קטיפתי שזה נחמד וטעים. על הקמח אפשר בקלות לוותר, הוא לגמרי מיותר שם, ולגבי הקורנפלור, אם כן תרצו להוסיף קורנפלור לכופתות, תוסיפו 2 כפות קורנפלור לעיסת הכופתות.
את הרוטב הוא מכין בצורה מאוד פשוטה בתוספת של חלב בלבד. פשוט וטעים ולא כבד מדי לעיכול.
אם אתם אוהבים את הרוטב יותר עשיר, תוכלו להוסיף 150 מ"ל שמנת חמוצה או 100 מ"ל שמנת מתוקה בזמן שתוסיפו את החלב והכוסברה.

סדנת בישול, סדנאות בישול, קורס בישול, מתכונים הודים, אוכל הודי, מתכונים צמחוניים

יוגה של אהבה
https://www.yogaoflove.org

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

300 צפיות
תגיות
מתכון, מתכונים, מתכונים צמחוניים
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן