אלו פראטה - לחם הודי במילוי תפוחי אדמה: מבשלים עם ונו

https://www.yogaoflove.org

אלו פרטה - ממש מעדן! אם בדרום הודו אוכלים אוטפם לארוחת בוקר, בצפון אוכלים פרטה, או יותר נכון פרטה ממולאת, כשהנפוץ ביותר זה האלו פרטה- פרטה במילוי תפוחי אדמה. את האלו פרטה אוכלים עם צ'טני כלשהו, או יוגורט או רייתה.

שימו לב, כשמרדדים את הפרטה עם המילוי, הרבה פעמים קורה שנוצר חור בבצק, זה ממש לא נורא, אפשר להשאיר את הפרטה ככה, זה לא יפריע בתהליך העשייה שלה במחבת.

סדנת בישול, סדנאות בישול, קורס בישול, מתכונים הודים, אוכל הודי, מתכונים צמחוניים

יוגה של אהבה
https://www.yogaoflove.org

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

701 צפיות
תגיות
מתכון, מתכונים, מתכונים צמחוניים
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן