מיני בורקס במילוי מנגולד וגבינה מתוך

מרכיבים לכ- 12 יחידות
1 חבילת בצק עלים
למלית
1 חבילת עלי מנגולד
3 כפות שמן זית
25 גרם חמאה
150 גרם גבינה בולגרית מגורדת
מעט צ'ילי יבש
קורט מלח
פלפל שחור
לציפוי
1 ביצה
100 גרם פרמז'ן
1 כף קמח
מעט צ'ילי יבש
מלח

אופן הכנה
1. שוטפים וקוצצים היטב את עלי המנגולד.
2. מחממים שמן זית וחמאה בסיר.
3. מניחים את עלי המנגולד בסיר ומבשלים כ- 15 דקות, עד לריכוך. מצננים.
4. מוספים לעלי המנגולד את הגבינה ומתבלים במלח ופלפל.
5. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
6. מחממים תנור ל- 190 מעלות.
7. פורסים את בצק העלים על גבי משטח העבודה. חוצים אותו ל- 12 מלבנים שווים.
8. מניחים מהמלית על כל מלבן בצק ומקפלים למשולש.
9. מניחים את המלבנים בתבנית עם נייר אפייה.
10. מערבבים את חומרי הציפוי פרט לביצה.
11. מברישים את המאפים בביצה טרופה וטובלים בתערובת הציפוי.
12. אופים כ- 20 דקות. מגישים חם לצד ביצה קשה.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

345 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן