נצפו לאחרונה

לחם כוסמת טעיייייים! לחם בלי שמרים, בלי חומרי התפחה, בלי שמן וללא גלוטן!!!

לחם כוסמת זה, הוא בלי שמרים, בלי חומרים מתפיחים, ובלי שומן. זה לחם בריא וטעים ממש, ממש!
הנה כמה דברים שבהמשך לסרטון:
1. לפעמים הלחם כוסמת לא יוצא כ"כ טוב. חשוב להקפיד לכן לעקוב אחר ההוראות שבסרטון כשכדאי לשים דגש על שימוש בקערת זכוכית, תבנית זכוכית וכיסוי זכוכית כפי שראיתם בסרטון.
2. בקיץ יתכן שזמן התסיסה יהיה הרבה יותר קצר מ 20-24 שעות בגלל מזג האויר החם. האינדיקציה שעיסת הלחם מוכנה בשביל לשים בתנור היא, כמו שראיתם בסרטון- העיסה תופחת מעט, ובקצוות מופיעות בועות קטנות. גם אם אחרי 10 שעות תראו שזה קורה, תוכלו להמשיך לשלב הבא שהוא העברה לתבנית ולתנור.
3. אפשר לשים בלחם גם תוספות אחרות או להוריד את התוספות שמוצגות בסרטון אם אתם לא אוהבים או מאיזה סיבה שלא תהיה.
4. לחם כוסמת הוא מעולה כשהוא טרי ומתנהג ממש כמו לחם רגיל אבל, ביום אחרי, הוא נהיה די יבש. הוא לא ממש יתאים לסנדביצ'. הדבר הכי טוב לעשות להמשך שימוש בלחם בימים שאחרי יום האפיה הוא לשים פרוסות ממנו בטוסטר אובן ולהכין ממנו "כמעט" טוסט. אפשר למרוח חמאה או שמן קוקוס, והוא יהיה ממש טעים ככה. אם רוצים אפשר למרוח חומוס, לבנה, או כל ממרח אחר ולאכול.
בתאבון ובהצלחה,
תספרו לנו איך יצא לכם.

עוד מתכונים טעימים של יוגה של אהבה ניתן למצוא כאן: https://www.yogaoflove.org/?page_id=542

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

2,073 צפיות
תגיות
מתכוני לחם, מתכון ללחם, הכנת לחם
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן