ירקות מוקפצים עם גריסי פנינה

ירקות מוקפצים עם גריסי פנינה ורוטב סויה. משביע וטעים.

אין צורך לשטוף את הגריסים, מבשלים אותם בהרבה מים עם כף שמן. לוקח לזה 20 או 25 דקות. מסננים ושוטפים עם הרבה מים כדי להפטר מהעמילן הדביק. הגריסים ישארו אחד אחד גם אחרי יומיים במקרר. אפשר להשתמש באיזה ירקות שיש בבית.

הצטרפו לערוץ:
https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=alefstein1

אהבתם את הסרטון ? לחצו על כפתור הלייק ושתפו עם חברים. תודה.

עוד מתכונים וסרטונים באתר הכל טוב:
https://www.everything.co.il

עדכונים גם בפייסבוק:
https://www.facebook.com/EveryThingIsraeli

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

527 צפיות
תגיות
מתכון, מתכונים, מתכונים צמחוניים
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן