ה - ממבורגר טבעוני - תכונים של תמר נסים על פי הבריאות הטבעית

המבורגר צמחוני ( כ 8 בגודל המבורגר )

חומרים:
3 כוסות עדשים ירוק-חום מושרות 8 שעות ומונבטות עוד יממה אחת לפחות,
1 חבילת פטריות שמפיניון
2 בצילם בינוני
כוס סלרי קצןץ
כוס כוסברה קצוצה
כוס אגוז מלך
3 כפות פשתן טחון ( זה הדבק של העיסה )
3 שיני שום 1-2 עגבניות
תבלון: כף כמון וחצי כפית מלח

הכנה :
לשים את הבצל חתוך לרצועות דקות עם הפטריות במחבת ולערבב עד לקבלת שקיפות (ללא שמן ) ,חצי מהתוצרת נכניס למעבד מזון עם כל שאר החומרים חוץ מהעגבניה ונעבד לקבלת מרקם מעט גס ,נוסיף את העגבניות לאט לקבלת מרקם רך יותר ואחיד ,
בקערה חיצונית נערבב את חצי הכמות שנשארה של הבצל והפטריות עם תוצר המעבד מזון,
ניצור קציצות בגודל פלאפל ( ואפשר גם בגודל המבורגר ) וניתן מעיכה מלמעלה כדי להשטיח אותו ונשים מעל דפי אפיה ( ואפשר גם מעל דפי חסה ) ולתנור ,180 מעלות למשך כ חצי שעה ,
יוצא מהתנור מעט רך ומתקשה עם הקירור.
עם עושים עבה כמו המבורגר אז כ 40 דקות בתנור.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

273 צפיות
תגיות
מתכון, מתכונים, מתכונים צמחוניים
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן