VOD אלטרנטיבלי
ברוך הבא
התחברות / הרשמה

מתכון למרק שעועית לבנה

בטעינה...

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

URL

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

URL


64 צפיות

תיאור

אם אתם אוהבים מרק סמיך, זה בדיוק המרק שאתם מחפשים

מצרכים למרק שעועית לבנה ופטריות

500 גרם שעועית לבנה
3 ליטר ציר עוף או מים
100 גרם (1 כוס) פטריות שמפיניון קצוצות
50 גרם (1/2 כוס) פטריות פורטבלו קצוצות
2 גזרים קלופים וקצוצים
2 גבעולי סלרי קצוצים (כולל העלים)
2 בצלים קצוצים
5 שיני שום קצוצות
מרק שעועית לבנה ופטריות - אופן ההכנה

1. שמים בסיר שמן זית, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים מעט. מוסיפים גזר, שום וסלרי. מערבבים. מוסיפים את הפטריות והשעועית הלבנה.

2. מוסיפים מים או ציר. מביאים את המרק לרתיחה ומבשלים על אש קטנה 45 דקות עד שעה וחצי, או עד שהשעועית רכה לחלוטין.

3. טוחנים את המרק בעזרת בלנדר ידני.

4. מגישים עם מעט קרם פרש או גבינת עזים חריפה ושמן זית.

לא ניתן לפרסם תגובות.
RSS