נצפו לאחרונה

מתכון למרק בשר תימני

מתכון להכנת מרק בשר תימני של טלי גרפית הזוכה בפעילות הפייסבוק הסיפור שמאחורי המתכון של אדום אדום . להכנת המרק אנחנו צריכים עצם טובה ( אוסובוקו ) בשר שריר, התבלינים המסורתיים של העדה התימנית ובראשם החוויג' המפורסם. מכניסים את נתח האוסובוקו בשלמותו אל תוך הסיר לבישול ארוך, חותכים את בשר השריר לקוביות ומוסיפים גם אותן אל הסיר.
צולים בצל שלם על הגז ולאחר מכן מוסיפים אותו בשלמותו אל תוך הסיר. מוסיפים בצל שלם נוסף, קצת שיני שום קלופות , מכסים במים עד שמכסים את כל המרכיבים ומביאים לרתיחה.
לאחר שהמרק מתבשל כשעתיים מוסיפים את התבלינים : שלוש כפות אבקת מרק בצל, שתי כפות מהתבלין חוויג', מעט פלפל שחור ומערבבים. סוגרים את הסיר ומבשלים חצי שעה נוספת.
מוסיפים רבעי תפו"א , כשלוש כפות רסק עגבניות , קצת פטרוזיליה, כוסברה סוגרים את הסיר ונותנים למרק להתבשל עד שהתפו"א והבשר מתרככים. בעשר הדקות האחרונות לבישול בוזקים שתי כפות קמח, קצת מים וטורפים עד ליצירת רביכה דלילה , אותה מוזגים אל תוך המרק תוך כדי בחישה ומבשלים עשר דקות נוספות. מוזגים לקערות ומגישים.

רוצים להכיר את המוצרים של אדום אדום היכנסו לאתר
https://www.tnuva.co.il/OurProducts/Ad...

לספר הנתחים השלם של אדום אדום
https://www.tnuva.co.il/OurProducts/AdomAdom/Pages/Other/Book.aspx

למתכונים נוספים לחצו
https://www.tnuva.co.il/OurProducts/AdomAdom/Pages/RecipesIndex.aspx


תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

425 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן