נצפו לאחרונה

שמח במטבח - עוגת גבינה ולבבות שוקולד

עו"ד רות אופק במתכון נהדר לשבועות.
לעוד מתכונים טעימים היכנסו לבלוג "שמח במטבח".
הבלוג הרשמי - https://happykitchen.co.il

הופק ע"י NOW
מקבוצת ערוצי תוכן ישראל


המתכון המקוצר
"עוגת גבינה עם לבבות שוקולד"

החומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ:

לבסיס

250 גר' עוגיות שוקולד
120 גר' חמאה מומסת

לתערובת הגבינה

750 גר' גבינה לבנה 5%
מיכל שמנת חמוצה 9% או 15%
200 גר' סוכר
6 ביצים גדולות
כפית תמצית וניל
1/2 חבילה (40 גר') אינסטנט פודינג וניל

ללבבות השוקולד

50 גר' שוקולד מריר
2 כפות (30 מ"ל) שמנת מתוקה

ההכנה:

1. טוחנים את העוגיות לפרורים דקים. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים.
מרפדים את דפנות התבנית בנייר אפיה ומרפדים את התחתית והדפנות בתערובת
הפרורים. שומרים את התחתית במקפיא עד שתערובת הגבינה מוכנה.

2. מחממים את התנור ל150 מעלות, ומרתיחים קוקמקום עם מים.

3. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה (או בקערה גדולה) את הגבינה, השמנת החמוצה,
הסוכר, תמצית הוניל והאינסטנט פודינג עד שמתקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את
הביצים אחת אחת.

4. מוציאים את התבנית המרופדת מהמקפיא ועוטפים את החלק התחתון שלה.

5. שומרים בצד רבע כוס מהתערובת ויוצקים את כל השאר לתבנית מעל תחתית
העוגיות.

6. מערבבים את תערובת השוקולד עם רבע כוס מתערובת הגבינה ששמרנו בצד עד
שמתקבלת תערובת חלקה. עם כפית יוצקים עיגולים קטנים על פני העוגה. עם שיפוד
או סכין חוצים את העיגולים בתנועה מעגלית ליצירת מראה הלבבות.

7. מניחים את התבנית בתבנית התנור ויוצקים על התבנית מים רותחים עד לשליש או
מחצית גובה התבנית.

8. אופים את העוגה במשך כשעה עד שהדפנות יציבות והמרכז רוטט מעט. מכבים את
התנור ונותנים לעוגה להתקרר בו כשעה. מצננים את העוגה במקרר לפחות 4 שעות
לפני ההגשה.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

176 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן