נצפו לאחרונה

שירלי בר מדגימה הכנת גבינה טבעונית וטעימההההה!!!

להלן המתכון
1 כוס שקדים קלופים ומושרים
1 כוס קשיו מושרה
5 קפסולות של פרוביוטיקה
1 כוס מים

ההכנה:
הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו היטב. כאשר המרקם אחיד, שיפכו את הקרם שהתקבל לקערית, תכסו עם בד או מגבת, והניחו במקום חמים למשך 18-24 שעות.

שלב ב
כאשר הגבינה עברה את תהליך ההתססה, הגיע הזמן לתבלן אותה. החזירו את הגבינה לבלנדר והוסיפו איזה תיבלון שאתם רוצים. אני הוספתי:
2\1 כפית מלח,
מיץ של חצי לימון,
ו- 1 כפית שימרי בירה.
ערבבו היטב.
בשלב הזה הגבינה כבר מוכנה אך צריכה להתקרר למשך שעתיים לפחות. ככל שתשאירו אותה יותר במקרר, כך היא תהפוך ליותר קשה -- כמו גבינה צהובה.
לבריאות!!!

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן