נצפו לאחרונה

קורס הלחם הטוב בישראל- קורס לחם מקצועי בבישולים

בישולים גאה לארח את השף בולנג'ר הצרפתי MOF Pascal Tapper למחזור התשיעי של קורס אפיית לחמים מקצועי בבישולים.
לפרטים והרשמה www.bishulim-school.com טל: 03-6819141
מטרת הקורס להעביר את הבסיס הטכנולוגי והמעשי של מקצוע אפיית הלחמים ואת מכלול טכניקות העבודה והייצור, מסורתיות ועדכניות כאחד תוך היכרות עם עולמו המקצועי של אחד מאנשי המקצוע המוערכים בתחום. הקורס מיועד לאנשי מקצוע ולאוהבי לחם המעוניינים להתמקצע בתחום אפיית הלחמים ברמה הגבוה ביותר.

בתוכנית הקורס למעלה מ- 20 לחמים, הכנת מחמצת ושימורה דגשים תיאורטיים ומעשיים לעבודה נכונה עם לחם. בין המתכונים: לחם מחמצת נוזלית, מספר סוגי באגטים, לחמי קסטן, לחמים מסורתיים, לחמים כפריים, לחמי פירות ודגנים שונים.
צילום: שירן כרמל
עריכה: רועי פינצי, כתום הפקות

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

356 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן