פסטרמה ביתית פרק 11

פסטרמה הודו ביתית- פרק 11

למשרה:
1/2 חזה הודיה נקי, עוף עוז והדר
2 שיני שום, קלופות ופרוסות
4 גבעולי סלרי עם העלים
1/2 גרגרי פלפל אדומים או שחורים או בכמה צבעים
אפשרות: 1 פלפלון צ'ילי חריף, בלי הגרעינים
מים קרים, לכיסוי
1 כף מלח גס
1 כף סוכר
לציפוי:
1 כף שמן זית
4 כפות סילאן, חצר כנרת
1/4 כפית מלח
1 כף פפריקה אדומה מתוקה או חריפה או פפריקה מעושנת
1/8 כפית פלפל שחור גרוס
המשרה: מכינים כלי שיכיל בנוחות את חזה ההודיה, בעל שוליים גבוהים. מניחים את הנתח בכלי ומוסיפים את השום, הסלרי, גרגרי הפלפל והצ'ילי (אם רוצים). מוסיפים מים כך שיכסו את הנתח. מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים. מכסים בניילון נצמד, מאחסנים במקרר למשך 24 שעות.
מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). משמנים תבנית אפייה.
הציפוי: מוציאים את הבשר מהמשרה. מניחים בתבנית. שמים בקערה את השמן, הסילאן, הפפריקה, הפלפל השחור והמלח. מורחים את הנתח בציפוי מכל צדיו. צולים 20 דקות בתנור, עד שהנתח מזהיב. מכבים את התנור ומשאירים את הנתח בתוכו, בלי לפתוח, עשר דקות נוספות.
מוציאים ומצננים קצת. פורסים דק. אפשר לשמור עד שבוע בקופסה אטומה במקרר.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

474 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן