נצפו לאחרונה

עלי ורדים מסוכרים, מתוך

מצרכים
חופן של עלי ורדים טריים אדומים וורודים
2 חלבונים
קורט מלח
½ כוס סוכר

אופן ההכנה
1. מפרידים את עלי הוורדים, מנקים ומסדרים על נייר סופג.
2. מערבבים חלבונים עם קורט מלח. מברישים עם מכחול עדין כל עלה משני צדדיו בחלבון (לשים לב לא להגזים בכמות החלבון).
3. טובלים בסוכר ומניחים לייבוש על נייר אפייה בטמפרטורת החדר.
4. מאחסנים בכלי אטום עד לשימוש (עד יום-יומיים).

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

673 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן