נצפו לאחרונה

סלט תרד מאודה ופטה עיזים

וגבינת פטה עיזים מעודנת 16% משק צוריאל
חומרים
250 גרם תרד טרי שטוף
2 שיני שום - קצוצות
4 כפות שמן זית
100 גרם גבינת פטה עיזים מעודנת 16% משק צוריאל -- חתוכה לקוביות קטנות
חופן אגוזי מלך קצוצים

אופן הכנה
• מחממים מחבת בגודל בינוני על להבה גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן זית, מניחים את התרד והשום במחבת ומאדים במשך כ-3 דקות
• מתבלים את התרד במלח ופלפל שחור, מערבבים היטב ומעבירים את התרד לצלחת הגשה
• מחממים מחבת נוספת על להבה גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן זית ומטגנים את קוביות גבינת הפטה עיזים, מקפיצים כחצי דקה עד שהגבינה תתחמם ותימס מעט
• יוצקים את הגבינה מעל התרד (בצלחת ההגשה) ומפזרים מעל את אגוזי המלך

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

506 צפיות
תגיות
מתכוני סלטים, מתכון לסלט, סלטים
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן