נצפו לאחרונה

סופגניות ללא ביצים

https://www.yogaoflove.org

הדבר הטוב בסופגניה, שיש בה שמחת חיים. אבל אם שמים בה מעט מדי ריבה, היא גם יכולה להיות סיבה להרבה עוגמת נפש. כשתכינו סופגניות, אל תחסכו בריבה, באמת, זה לא המקום לחסוך. כשתשימו את הריבה, פשוט תחשבו על כמה אתם אוהבים את הילדים שלכם או את אלה שבשבילם תכינו אותם, זה עובד מצויין, וכל הטועמים יהיו שמחים ומסופקים.

עוד כמה דברים שרציתי לומר: (1) לטיבעונים, אפשר להחליף את החלב במים, ואת החמאה בשמן חמניות או קנולה. (2) אם הבצק יצא רך מדי לאחר ההתפחה, אפשר להוסיף קמח וללוש כמה דקות עד שהקמח ייטמע טוב טוב בבצק. (3) העברת הסופגניות לשמן בעזרת המרית, עוזרת לשמור שהן ישארו בצורתן שלאחר ההתפחה. כשלוקחים אותן עם היד, כיוון שהבצק מאוד רך, יש סיכוי שהסופגניה תתכווץ ותאבד את צורתה. (4) לאנשים מעל גיל 10, מומלץ לאכול סופגניה אחת בשנה...

סדנת בישול, סדנאות בישול, קורס בישול, מתכונים הודים, אוכל הודי, מתכונים צמחוניים

יוגה של אהבה
https://www.yogaoflove.org

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

285 צפיות
תגיות
מתכון, מתכונים, מתכונים צמחוניים
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן