נצפו לאחרונה

מתכון רול סלמון במעטפת אצות נורי וטמפורה

במנה זו יש שילוב נפלא של מרקמים עם הרכות של הסלמון הנימוך בפה והפריכות של אצה נורי בציפוי טמפורה. בתוספת רוטב טריאקי, ווסאבי ורוטב מיונז פינטי נוצרת חגיגה של טעמים במנה אחת.
המתכון מוצג על-ידי שף הבית של Taste of Asia שלומי שלו.
מתכונים נוספים לבישול אסיאתי באתר: https://tasteofasia.co.il/ntext.asp?psn=20
מוצרי המזון Taste of Asia כשרים. ניתן להשיגם ברשתות המזון, במעדניות וברשת חנויות מזרח ומערב.
צילום: אלון וגנפלד

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

428 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן