נצפו לאחרונה

מתכון לקבב דגים על סלט עדשים וסלק

חומרים ל-4 מנות:
1/2 ק"ג דג ים קצוץ גס (ללא עור ועצמות)
3 כפות כוסברה קצוצה
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית ג'ינג'ר קצוץ דק
כפית קליפת לימון מגורדת
1 כפית שום קצוץ
מלח, פלפל שחור גרוס
כף שמן זית

לסלט:
1 סלק פרוס דק מאוד
1/2 כוס עדשים שחורות
3 כפות בצל ירוק פרוס דק
חופן עלי כוסברה
חופן עלי נענע
1/2 לימון סחוט
6 כפות שמן זית
מלח, פלפל

1/2 כוס יוגורט עיזים

לארוחת ערב קלה או לאירוח מושקע - השף יוסי שטרית מכין קבב דג עם סלט עדשים וסלק שעושה הרבה רושם במינימום מאמץ

אופן ההכנה:
1. בסיר עם מים, מבשלים את העדשים השחורות כ- 25 דקות.

2. בקערה, מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. מכדררים לקציצות ומניחים בצד.

3. מחממים סיר רחב עם מעט שמן זית ומטגנים את הקציצות כ-2 דקות מכל צד.

4. בקערית נפרדת מערבבים את מרכיבי הסלט מלבד היוגורט.

5. מסדרים בצלחת הגשה את הסלט ומפזרים מעל את קציצות הדגים את הקציצות. מזליפים מעל מעט יוגורט ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

358 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן