נצפו לאחרונה

מתכון לצלעות טלה עם עדשים

השף אסף גרניט במנה עיקרית של תבשיל עדשים עם צלעות טלה
למתכון של ערוץ סוגת בוואלה: https://food.walla.co.il/?w=/1114/1835480

חומרים ל-4 מנות:
4 צלעות טלה
120 גרם עדשים ירוקות
120 גרם עדשים כתומות
מלח
פלפל שחור
מעט טימין
שמן לטיגון
שמן זית
צרור פטרוזיליה
מיץ מחצי לימון
1 בצל

אופן ההכנה:

1. מבשלים עדשים כתומות במים 8-10 דקות על אש נמוכה. את העדשים הירוקות מבשלים במים 20 דקות עד חצי שעה.

2. מתבלים את צלעות הטלה משני הכיוונים בפלפל שחור ומלח גס. מניחים על מחבת עם שטח פנים רחב ומעט שמן. לקראת סוף הצליה, מוסיפים למחבת עם צלעות הטלה ענף טימין.

3. מסירים את העדשים הירוקות מהאש, טוחנים עם נוזל הבישול ומחזירים לאש להתעבות קצת.

4. את העדשים הכתומות מסננים ומעבירים לקערה. קוצצים פטרוזיליה, טימין ובצל ומוסיפים לקערה. מתבלים בפלפל שחור, מלח ושמן זית, סוחטים פנימה חצי לימון ומערבבים.

5. מניחים את הסלט במרכז הצלחת, סביבו את צלעות הטלה ובוזקים סביב את קרם העדשים הירוקות. בוזקים מעל שמן זית ומגישים.


צילום, עריכה והפקה: ivp- בית הפקות מקוון

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

387 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן