נצפו לאחרונה

מתכון לסלט חיטה וטרטר דג

מחפשים פתיח מפתיע לארוחה או סתם ארוחת ערב קלילה? השף דוד פרנקל במתכון לטרטר דג עם פירות טריים
למתכון של ערוץ סוגת בוואלה: https://food.walla.co.il/?w=/1117/1873288

חומרים:
1 כוס חיטת כוסמין איטלקית
80 גרם דג אינטיאס טרי נקי מעור ועצמות
½ מנגו מקולף או אגס
1 אפרסק או שזיף
½ צילי אדום קצוץ דק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כוס עלי כוסברה
קליפת לימון מגורדת מלימון אחד
מיץ מלימון אחד
2 כפות יוגורט כבשים
1כף פקאן סיני קצוץ
מלח
פלפל
שמן זית


אופן ההכנה:
1. מבשלים את החיטה 10 דקות בסיר מים רותחים. מסננים ושוטפים במים קרים בכדי לעצור את הבישול.

2. במקביל לבישול החיטה חותכים את הפירות והדג לקוביות קטנות.

3. מחממים מחבת על אש גבוהה עם מעט שמן זית. מחלקים את החיטה לשניים כשחצי אחד מעבירים לקערת סלט.

4. מוסיפים לקערת הסלט שמן זית, פטרוזיליה קצוצה, את הפירות החתוכים, צ'ילי, גרידת לימון ומיץ לימון. מתבלים במלח, פלפל שחור ומערבבים.

5. על המחבת החמה מניחים את החלק השני של החיטה ומקפיצים אותה עד שנהיית קריספית. מוסיפים מעט מלח.

6. מתבלים את הדג בשמן זית ומעט גרידת לימון ומוסיפים אותו לסלט.

7. מורידים את החיטה הפריכה מהאש ומרכיבים את המנה: על צלחת מניחים יוגורט כבשים, במרכז הצלחת את הסלט, מקשטים בעלי כוסברה, חיטה מטוגנת ופקאן סיני.

צילום, בימוי ועריכה: IVP - בית הפקות מקוון.
כלים באדיבות ארגל

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

359 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן