נצפו לאחרונה

מתכון לחמין קלאסי

מתכון להכנת חמין קלאסי של השף אבי שטייניץ מאדום אדום. חמין הוא מאכל של כל עדות ישראל, תבשיל שאוכלים בד"כ בשבת צהריים. הבשר שנשתמש להכנת החמין הוא אסאדו, ניתן להשתמש גם באוסבוקו. את הבשר חותכים לקוביות ע"י חיתוך בין העצמות כשבכל קובייה יהיה עצם ושומן. שאר המצרכים המשמשים אותנו להכנת החמין הם בצל, שעועית, גריסים, תפוחי אדמה ותבלינים. את הבצל חותכים חתיכות גדולות כדי שייתן טעם ומתיקות לתבשיל וכמובן צריך להשחים אותו כדי שיתרום לצבע הסופי של החמין. את התהליך מתחילים בסיר מנחים את השומנים להשחמה , את השעועית החומה והלבנה אנחנו משרים לילה ומוסיפים לסיר , את הגריסים אחרי ששטפנו מניחים בסיר , נוסיף מלח ונפלפל, פפריקה מתוקה, תפוחי אדמה, את הבשר נניח מעל - מוסיפים מים. מביאים לרתיחה ומכניסים לתנור חם 100 מעלות ללילה כדי שבצהריים למחרת אפשר לאכול.

רוצים להכיר את המוצרים של אדום אדום היכנסו לאתר

https://www.tnuva.co.il/OurProducts/Ad...

לספר הנתחים השלם של אדום אדום

https://www.tnuva.co.il/OurProducts/AdomAdom/Pages/Other/Book.aspx

למתכונים נוספים לחצו

https://www.tnuva.co.il/OurProducts/AdomAdom/Pages/RecipesIndex.aspx

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

599 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן