נצפו לאחרונה

מתכון להכנת כבד עגל בסילאן תמרים ובצל

מתכון להכנת כבד עגל של השף אבי שטייניץ מאדום אדום. תחילה יש להכשיר את כבדי העגל באמצעות צלייה על אש פתוחה בגריל לזמן קצר בלבד על מנת לא לייבשו. נפרוס בצל ונקרמל בטיגון בשמן זית עד להשחמתו. בזמן שהבצל מתבשל, נחתוך את הכבד העגל לרצועות שאותן נוסיף לטיגון בהמשך. ברגע שהבצל שלנו קיבלת את ההשחמה שלו נוסיף אליו את שאר מרכיבי המנה. סילן , נותן לנו מתיקות ועסיסיות לתיבול , מעט צ'ילי טחון (מי שאוהב חריפות יכול להוסיף לפי טעמו) , תמרים (לחים או מיובשים) חשוב להקפיד שיהיו מגולענים , מלח ופלפל.מוסיפים את רצועות הכבד למחבת ומערבבים היטב כך שהרוטב של הסילן והבצל יעטוף את הכבד ומשאירים במחבת מספר דקות נוספות. לסיום מוסיפים אורגנו טרי ונותנים ערבוב נוסף. כל שנותר לנו הוא לצלחת את המנה. ניתן לצרף תוספות מתאימות למנה כגון: פירה או פולנטה . מעטרים בעלי
אורגנו טריים ויש לנו מנה טעימה מרשימה ומהירת הכנה. בתאבון!

רוצים להכיר את המוצרים של אדום אדום היכנסו לאתר
https://www.tnuva.co.il/OurProducts/Ad...

לספר הנתחים השלם של אדום אדום
https://www.tnuva.co.il/OurProducts/AdomAdom/Pages/Other/Book.aspx

למתכונים נוספים לחצו
https://www.tnuva.co.il/OurProducts/AdomAdom/Pages/RecipesIndex.aspx

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

661 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן