נצפו לאחרונה

מתכון להכנת גולאש הונגרי אמיתי

מתכון להכנת גולאש הונגרי של השף אבי שטייניץ מאדום אדום. תבשיל קדירה זה שם גנרי לכל התבשילים שנעשים בבישול ארוך ומתבשלים על קדרה, גז ,כיריים, תנור סיר בישול חשמלי. בכל תרבות קולינרית יש לנו תבשיל קדרה אופייני . הגולש כמובן שייך להונגרים . אנחנו נשתמש בנתח כתף עגל שאותו נחתוך לקוביות שאותם חשוב לחתוך באופן שווה . כאשר מכינים קדרה יש חשיבות מכרעת לגודל הסיר לכמות התבשיל המתבשל מכוון שהוא מתבשל לאורך זמן על הכיריים או בתנור החתיכות לא צריכות להיות קטנות מידי אלא 2 x2 3X3 על מנת שהבישול לא יהיה מהיר מידי והם יהיו עסיסיות וטעימות . אנחנו משתמים בשומן אווז מומס (שמלץ) מכניסים אותו לסיר יחד עם הצל והשום . העיקרון הוא שמשתמשים במיצים של הבשר קדרה שיוצרים טעם חזק מודגש שהם בונים את הטעמים של התבשיל .החלקים שמתאימים לבישול קדרה הם כתף, שריר,צוואר חלקים שעבדו הרבה והם אלו שנותנים את התוצאות הטובות לקדרה משובחת .חשוב לצרוף את הנתחים לפני מוסיפים פלפל ירוק עלי דפנה קימל טחון פלפל שחור לא גרוס שנקבל תבשיל אחיד ומוסיפים מעט מלח גס ומערביבים יש לנו הרבה נוזלים מהבשר ואנחנו מוסיפים להם עוד נוזלים לדוגמא נוזל עוף כל הנוזלים צרכים לחסות את הבשר . מוסיפים פפריקה מתוקה .לאחר שעה וחצי שהשבר התרכך מוסיפים קוביות תפוח אדמה חשוב שזה יהיה שעה וחצי אחרי . לאורך כל הבישול חושב להקפיד על
בישול עם מכסה .בתאבון

רוצים להכיר את המוצרים של אדום אדום היכנסו לאתר
https://www.tnuva.co.il/OurProducts/Ad...

לספר הנתחים השלם של אדום אדום
https://www.tnuva.co.il/OurProducts/AdomAdom/Pages/Other/Book.aspx

למתכונים נוספים לחצו
https://www.tnuva.co.il/OurProducts/AdomAdom/Pages/RecipesIndex.aspx

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

541 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן