לחמניות מדהימות מגבינות פג תוקף

מתכון ללחמניות מדהימות בקלי קלות.. עם גבינות פג תוקף!
גילוי נאות. את המתכון הזה קיבלתי לפני המון שנים מגיסתי מירב. אתה לא מכיר את זה שאלה? ונתנה לי לטעום מהלחמניות שהכינה בשניות לארוחת הערב לילדים.. מהרגע שטעמתי את הלחמניות ועד היום נראה שהכנתי כבר אלפי לחמניות...
טעם נהדר גבינתי, לחמניות רכות רכות שממלאות את הבית בריח משגע ולא פחות חשוב, חסכוני!
עם השנים ניסיתי כל מיני תוספות ותבלינים. מסקנה - הכול עובד! אפשר אפילו להכין מהבצק הזה בסיס לפיצה. וכמה שיותר גבינות קשות / רכות יותר טוב.
ולסוגיית "פג התוקף" הרבה פעמים אני נתקל בתגובות מזדעזעות בנוסח "איך להשתמש במקולקל? אני מזועזעת!, זה פג תוקף זה זבל.
אז קצת פרופורציה את המתכון הזה לא מכינים עם גבינות מקולקלות ששוכבות 4 חודשים אחרי תאריך התפוגה במקרר!
ורק לידע כללי: מוצרי חלב שפג תוקפם לפני ימים ספורים הם לא מקולקלים ולהיפך, אז הם הכי טובים לאפייה. הסיבה היא שככל שמוצר חלב - למשל יוגורט, גבינה לבנה או קוטג'- ישן יותר (ושוב, לא בן חצי שנה, אלא כמה ימים לאחר שפג תוקפו) - הוא "יבש" יותר. הנוזלים נעלמים או שמצטברים כולם בחלקו העליון של הגביע וקל מאוד להיפטר מהם. מוצרי חלב "יבשים" יביאו למאפה יציב יותר ורטוב פחות, וזה מצוין. יכול להיות שיהיה להם קצת טעם חמצמץ, אבל אחרי האפייה זה לא יורגש. תאמינו לי.
אז שיהיה בהצלחה. תעשו טעים ואם לא מצליח לפחות נעים
שתפו לחברים

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

5,734 צפיות
תגיות
מתכוני לחם, מתכון ללחם, הכנת לחם
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן