נצפו לאחרונה

לחם ללא גלוטן

מרכיבים לחם ללא גלוטן:
200 קמח קונדיטור
50 גרם קמח תפו"א
50 גרם קמח טפיוקה
1 כף גדושה קמח שקדים
5 גרם שמרים
1/2 כוס שמן
1 כפית שטוחה מלח
קורט סוכר
1 ביצה
3/4 כוס מים

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים הרטובים במיקסר עם וו גיטרה. בקערה, מערבבים את כל החומרים היבשים, מוסיפים אותם לחומרים הרטובים ומערבבים כ- 4 דקות (המסה רכה).
שמים נייר אפייה בתבנית אינגליש קייק ויוצקים את המסה לתוך התבנית. ניתן לפזר מעט שומשום/גרעינים למעלה. מתפיחים את הלחם כשעתיים או עד שהוא מכפיל את נפחו.
מחממים תנור ל- 180 מעלות, מכניסים את הלחם לתנור ומורידים את הטמפרטורה ל- 160.
אופים כחצי שעה. בתיאבון :)

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

365 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן